Wie is Patrick?

Ik geef trainingen en lezingen op het gebied van Integraal Persoonlijk Leiderschap (IPL) en Humanistische Mystiek (HM). Mijn achtergrond is te vinden op de Universiteit voor Humanistiek (2013-2021 – BA., MA., MEd.) waar mijn voornaamste focus lag op spiritueel en mystiek humanisme, leiderschap en humanistisch vormingsonderwijs. Daarnaast heb ik vele trainingen gevolgd op het gebied van persoonlijk leiderschap, waarbij ik vooral veel leer en geleerd heb uit de integrale persoonlijk leiderschapstrajecten van de Omega Levensschool, die ik iedereen van harte kan aanbevelen.

Mijn kracht zit in het speels, maar scherp confronteren van de mens met onze eigen mogelijkheden. Vanuit de filosofie, spiritualiteit en lichamelijkheid verbind ik concrete en directe ervaring met een groter perspectief van leven. Zo biedt ik een scherpe en waardevolle blik op wat het goede leven kan zijn voor jou of je organisatie en hoe we dat voller kunnen gaan belichamen. 

Bronkracht heb ik in 2018 opgericht met als doel om de diepte van het leven die ik heb ervaren tijdens mystieke ervaringen/piekervaringen te delen en in de praktijk te brengen. Ik wil met Bronkracht de mensheid een stap vooruit helpen door een kritische en doordachte vorm van spiritualiteit en hogere menselijke ontwikkeling voor te leven en uit te dragen.

Je kunt voor zowel groepstrainingen als individuele begeleiding op het gebied van Integraal Persoonlijk Leiderschap en Humanistische Mystiek bij mij terecht.

Wil je contact opnemen? Klik dan hier
Info

Patrick van Wageningen

Bronkracht@outlook.com

06-31356794

Spreker, docent & trainer voor Persoonlijk Leiderschap en bewustzijnsontwikkeling

MAILING

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten en content van Bronkracht? Vul dan hier je naam en e-mailadres in.